FacebookTwitterInstagramYoutube

Solliciteren veranderen

 

Zoek jij een nieuwe baan?

 

Vandaag schrok ik weer eens van de prijs die een werkgever in 2019 moet betalen om een CV database abonnement af te kunnen sluiten op een Vacaturesite.

De prijs begon met 499 euro voor een abonnement van 1 maand en met meerdere maanden werd er een korting aangeboden.

Het plaatsen van vacatures begon met 399 euro voor een standaard vacature en 1698 euro voor een top vacature en deze prijzen zie je overal op vacaturesites en CV databanken.

 

mensen helpen

 

Word het dan niet eens tijd dat er een einde komt aan die absurde bedragen die werkgevers moeten betalen om nieuwe werknemers te vinden?

Als jij als werkzoekende op www.dewerknemersmarkt.nl een open sollicitatie plaatst, kost jou dat als werkzoekende maar een rijksdaalder, oftewel 2 euro en 50 cent voor het plaatsen van die advertentie en bespaar jij de werkgever hiermee een hoop kosten, die deze dan weer voor andere investeringen kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld opleidingen voor werknemers, loonsverhogingen of personeelsfeesten. 

 

 

Bovendien bespaar jij jezelf hiermee een hoop tijd

omdat je niet meer hoeft te zoeken naar passende vacatures en voor elke vacature niet meer opnieuw een motivatiebrief hoeft te schrijven bespaar jij jezelf enorm veel tijd. 

Vooral wanneer jij erg veel moeite hebt met het schrijven van sollicitatie en motivatiebrieven kan een open sollicitatie op dewerknemersmarkt.nl een fantastische uitkomst bieden, omdat het domweg zo simpel en makkelijk is voor jou en de werkgever.

 

 

Ben jij de pionier die bij de vernieuwende groep hoort die de manier van solliciteren in Nederland voorgoed verandert?

Met jouw hulp vormen we dan een unieke nieuwe groep mensen die solliciteren in Nederland een stukje sneller, makkelijker en goedkoper maakt.

Werkgevers zullen jou er enorm dankbaar voor zijn. 

 

Account aanmaken

Blog