FacebookTwitterInstagramYoutube

Werkgevers, welkom op dewerknemersmarkt.nl!

 

Helaas verliezen door de Corona crisis wereldwijd een heleboel mensen hun huidige baan en zo ook in Nederland.

Er is een forse stijging van het aantal bijstandsaanvragen en het kabinet probeert met allerlei steunmaatregelen een massale werkloosheid te voorkomen.

Sectoren zoals de horeca en de luchtvaart vallen helemaal stil, maar in andere sectoren zoals in de zorg en supermarkten wordt de vraag naar personeel juist steeds groter. 

 

 

 

Dewerknemersmarkt.nl helpt werkgevers met het makkelijker en kosteloos werven van nieuwe kandidaten.

 

 

 

Het is verleidelijk voor de werkgever om een grote groep mensen te berichten over een openstaande functie en dan te hopen op een reactie.

Zij verspillen hun kostbare tijd en geld aan kandidaten die ze misschien bij nader inzien helemaal niet willen aannemen.

Hoe specifieker de werkgever, recruiters en uitzendbureau’s de zoektocht naar de ideale kandidaat inrichten, hoe beter zij zich kunnen focussen en hoe minder tijd ze verspillen.

 

 

 

Op dewerknemersmarkt.nl wordt deze zoektocht naar nieuwe werknemers, freelancers en zzp'ers een stuk makkelijker en helemaal gratis!   

        Wanneer u een account aanmaakt kunt u eenvoudig naar open sollicitaties van werkzoekenden, zzp'ers en freelancers zoeken en is uw ideale kandidaat snel en eenvoudig gevonden. 

 

 

Account aanmaken