FacebookTwitterInstagramYoutube

freelance opdrachten zoeken

 

Als freelancer of zzp’er snel een mooie opdracht binnenhalen?

 

Zoek jij als freelancer klussen en wil jij als freelancer of zzp’er extra zichtbaar worden op het internet?

Zichtbaar zijn zonder zelf een website te hoeven maken? Maak dan als freelancer of zzp’er een account aan op www.dewerknemersmarkt.nl, plaats een advertentie en overtuig de opdrachtgever van jouw kwaliteiten. Op dewerknemersmarkt.nl bent u niet alleen zichtbaar voor opdrachten van werkgevers, maar ook voor particulieren. 

 

Klik op de homepage op "Mijn account", log in, of maak een account aan.

Hierna heb jij de mogelijkheid om direct een profiel en advertentie aan te maken om jouw diensten aan te kunnen bieden als zzp’er of freelancer.

 

Kies je beroeps sector, of kies voor Freelancer of zzp’er.

Wees zo duidelijk en compleet mogelijk om een goed beeld te geven van wat jij kunt en wie jij bent. Opdrachtgevers zullen jou zo eerder kiezen.

In je advertentie heb je de mogelijkheid om je cv te plaatsen en extra gegevens zoals woonplaats, contactgegevens, beschikbaarheid en opleidingsniveau.

De opdrachtgever kan eventueel met je in gesprek gaan via ons interne berichten systeem, mail, whatsapp of telefonisch. Zorg dus voor een uitgebreid profiel zodat de opdrachtgever weet wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt.

 

ik zoek freelance opdrachten

 

Voorkom dat jij niet diezelfde fouten maakt als 70% van de freelancers die hun diensten aanbieden op de té dure platforms en schrijf je in op www.dewerknemersmarkt.nl 

Wij zijn 1 van de goedkoopste platforms met een enorm groot bereik.

Hier hoef je geen duur jaarabonnement af te sluiten, maar kun je er voor kiezen om je advertentie 3 maanden (€2,50), een half jaar (€5,-), of een jaar (€10,-) online te plaatsen. 

Op www.dewerknemersmarkt.nl ga je geen freelance opdrachten vinden, want we werken niet met opdrachten van opdrachtgevers, maar alleen met advertenties van freelancers, zzp’ers en werkzoekenden.

 

 

Succes met het binnenhalen van jouw droomopdrachten.