FacebookTwitterInstagramYoutube

 

In deze Corona crisis moeten we elkaar een handje helpen en daarom hebben we besloten om het plaatsen van een advertentie op dewerknemersmarkt.nl helemaal gratis aan te bieden!!!

 

 

freelance opdrachten zoeken

 

 

Als freelancer of zzp’er snel een mooie opdracht binnenhalen?

 

Wil jij als freelancer of zzp’er extra zichtbaar worden op het internet, zonder zelf een website te hoeven maken, maak dan als freelancer of zzp’er een account aan op www.dewerknemersmarkt.nl, plaats een advertentie en overtuig de opdrachtgever van jouw kwaliteiten.

Heel veel platformen vragen commissies over uurloon, of betaal je maandelijks veel geld voor een abonnement. Als dit voor jou goed werkt, dan is dat natuurlijk prima en moet je dit vooral blijven doen, maar wanneer het je alleen veel geld kost, weinig opdrachten oplevert of je wilt gewoon online extra zichtbaar zijn, probeer dan een gratis advertentie op dewerknemersmarkt.nl

 

Klik op de homepage op "Mijn account", log in, of maak een account aan. Hierna kunt u direct een profiel en advertentie aanmaken om uw diensten aan te kunnen bieden als zzp’er of freelancer.

 

Kies uw beroeps sector, of kies voor Freelancer of zzp’er. Wees zo duidelijk en compleet mogelijk om een goed beeld te geven van wat u kunt en wie u bent. Opdrachtgevers zullen u zo eerder kiezen.

 

De opdrachtgever kan eventueel met u in gesprek gaan via ons interne berichten systeem, mail, whatsapp of telefonisch. Zorg dus voor een uitgebreid profiel zodat de opdrachtgever weet wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt.

 

www.dewerknemersmarkt.nl is vanaf nu een gratis platform waar jij als Freelancer of zzp’er jouw diensten kan aanbieden.

Op www.dewerknemersmarkt.nl staat jouw advertentie een jaar lang online!

www.dewerknemersmarkt.nl werkt niet met opdrachten van opdrachtgevers, maar alleen met advertenties van freelancers, zzp’ers en werkzoekenden.

Op www.dewerknemersmarkt.nl kun je in je advertentie je cv plaatsen en extra gegevens zoals woonplaats, contactgegevens, beschikbaarheid en opleidingsniveau.

 

Wees er dus snel bij, want nu jij als een van de eersten een advertentie plaatst zal jouw advertentie nog het meest opvallen bij opdrachtgevers!

Hoe registreer en adverteer ik?

Registreer je hier!

 

Succes met het binnenhalen van jouw droomopdrachten.

 

ik zoek freelance opdrachten