FacebookTwitterInstagramYoutube

Ben jij die harde werker waar werkgevers nu voor in de rij zouden moeten staan?

 

Welkom op de werknemersmarkt.nl

 

Op dewerknemersmarkt.nl kun je een gratis account aanmaken en met dat account kun je vervolgens voor maar twee euro vijftig een open sollicitatie advertentie plaatsen.

 

voorbeeld advertentie

 

De werknemersmarkt.nl is bedoeld dat jij het als werkzoekende een stuk makkelijker krijgt om met 1 open sollicitatie heel veel werkgevers te bereiken. 

 

Jij bepaald hier hoe je jezelf wilt presenteren. Of jij je CV wilt laten zien, of dat je alleen maar een korte omschrijving wilt plaatsen van wie jij bent, wat je kunt en wat jij wilt! 

 

Of misschien wil jij jezelf wel laten zien in een open video sollicitatie? Want ook dat kan op dewerknemersmarkt.nl 

 

 

Video solliciteren is een groeiende trend, werkgevers vragen er steeds vaker om. En het is echt hartstikke leuk om te doen.

Bij dewerknemersmarkt.nl kun je een open sollicitatie video toevoegen en laat je op een originele manier zien wie je bent.

als je door werkgevers, recruiters of uitzendbureau’s benaderd wilt worden, dan is een open video sollicitatie echt aan te raden.

Het effect daarvan is super groot.

 

youtube

 

Je maakt een open video sollictatie en die plaats je dan op je eigen youtube kanaal. Daarna kopieer je de link en plak je die in je advertentie op de aangegeven plek en vervolgens wordt je video daarna getoont in je advertentie. Leuk, makkelijk en zo weet je toekomstige werkgever meteen wie jij bent.

 

Op Dewerknemersmarkt.nl bereik jij met je advertentie voor maar twee euro vijftig gemakkelijk en snel heel veel werkgevers, zonder dat je nog al die vervelende sollicitatie en motivatiebrieven hoeft te schrijven en te versturen.

 

Heb jij dat ook wel eens? Dat je een leuke vacature ziet en vervolgens gemotiveerd aan de slag wilt om de perfecte motivatie brief te schrijven, maar dat het dan dan gewoon weer niet lukt?

 

Op dewerknemersmarkt.nl proberen we het voor jou gewoon een stukje leuker, maar vooral makkelijker te maken. 

 

Jou advertentie staat na plaatsing voor maar twee euro vijftig, 3 maanden online op dewerknemersmarkt.nl

 

zzper

 

dewerknemersmarkt.nl is er ook voor ZZP'ers.

Als ZZP'er kun je natuurlijk ook een advertentie plaatsen op Dewerknemersmarkt.nl en in die advertentie duidelijk omschrijven wat voor diensten je als ZZP'er aan kunt bieden. 

Maak dus snel een gratis account aan en plaats die advertentie, zodat je gevonden kan worden door je nieuwe werkgever.

 

Account aanmaken

Blog

Werkgevers