FacebookTwitterInstagramYoutube

ik zoek een nieuwe baan

 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Dan is het een goed idee om je cv en open sollicitatie te plaatsen op Dewerknemersmarkt.nl! Je plaatst deze al in 5 minuten, waarmee je direct zichtbaar bent voor recruiters en werkgevers die op zoek zijn naar talent zoals jij.

 

Een interessante en passende baan vinden is minder ingewikkeld dan je denkt. Naast zelf te zoeken naar vacatures is je cv plaatsen de beste optie en het bespaart je enorm veel tijd!

 

Door je open sollicitatie en cv te tonen aan werkgevers kun je laten zien wat je werkervaring is en wat je motivaties en werkvoorkeuren zijn. Dit kun je op allerlei manieren doen. Zien recruiters je geplaatste cv en denken zij een passende vacature voor je te hebben? Dan nemen zij contact op met jou.

 

Plaats je sollicitatie

 

De voordelen van je cv of open sollicitatie plaatsen

De kans om je droombaan te vinden wordt veel groter

Je hebt je cv snel geplaatst: dit kan al in 5 minuten!

Werkgevers zien direct wie jij bent

Jou werkervaring of wat je kunt is goed te zien

Jouw werkvoorkeuren zijn direct duidelijk voor werkgevers

 

Plaats een open sollicitatie

Op dewerknemersmarkt.nl kun je gemakkelijk een open sollicitatie plaatsen door de 3 vragen Wie ben ik, Wat kan ik en Wat wil ik in te vullen. Omschrijf hier kort jouw kenmerken.

 

ik zoek naar een nieuwe baan

 

Een goed ingevulde CV plaatsen

Je kan bij je open sollicitatie je CV toevoegen.

Lees voor plaatsing je open sollicitatie en je cv meermaals door om te checken of er geen spelfouten in zitten. Dit komt erg amateuristisch over. Ben je niet zo goed in spelling? Het is altijd een goed idee om vrienden of familie te vragen of zij je cv nog eens willen nakijken.

 

Tips voor een goede CV

 

Veel succes met het plaatsen van je open sollicitatie en cv en het vinden van je droombaan!